Søg på Supplement
SUPPLEMENT kursusudbudKommunikation Kursus i kropssprog

Kommunikation

Kursus i kropssprog

- FÅ STYR PÅ DE MEKANISMER, DER STYRER DIT KROPSSPROG

Stram op på dit kropssprog
– Få styr på de mekanismer, der styrer dit kropssprog

 

Hvad enten det er til jobsamtalen, i forbindelse med salg eller at du skal til eksamen, så har du brug for at have styr på dit kropssprog. Bruger du det rigtigt kan det være en af de helt afgørende faktorer for forskellen mellem succes eller fiasko, salg eller ikke-salg, den gode karakter eller den middelmådige.

Lang tid før vi mennesker overhovedet lærte at tale, kommunikerede vi med hinanden ved blandet andet fagter og gestikuleringer. I dag ved vi, at over 50% af al kommunikation mellem mennesker sker via non-verbal kommunikation. Derfor er det afgørende vigtigt både at kunne læse andres kropssprog og også have forståelse for hvilke signaler du selv sender via dit eget kropssprog. Samtidig foregår de non-verbale mekanismer i en del af din hjerne, som du kun har meget lidt kontrol over.

Vil du lære nogle af de metoder, der bruges af de bedste formidlere, så er kurset her noget for dig.

Målgruppe til kursus om kropssprog

Kurset i kropssprog henvender sig til mennesker, der vil lære at få en hurtigere og god kontakt, men blive bedre i stand til at tyde andres signaler. Vi arbejder i dybden med at forædle dine egne signaler via kropssproget, så dine budskaber kommer tydeligt frem. Vi kommer i dybden med forskellige vinkler indenfor kropssprog som mimik, brug af hænder, kropsholdning, stemmen, fysisk placering i rummet ved møder og meget mere.

Kursusindhold

  • portrait of a young beautiful man surprised face expressionBliv bedre til at læse signaler fra den du kommunikerer med
  • Fokuseret lytning
  • Indstil dig selv, så du kommunikerer på den rigtige frekvens
  • Sæt stemningen i lokalet med dit kropssprog
  • Kropssprog i forbindelse med ”salg”
  • Baseline
  • ”Støjer” du ubevidst med din non-verbale kommunikation?
  • Håndtering af nervøsitet

Kurset i kropssprog og non-verbal kommunikation indeholder øvelser og teorier baseret på mange års forskning, herunder Poul Ekmans banebrydende opdagelser inden for non-verbal kommunikation.

Metoderne der formidles på kurset i kropssprog er blandt andet anvendt i forbindelse med træning af politi og grænsekontrol i USA, samt ved salgstræning til de ansatte hos nogle af verdens mest succesfulde brands.

Kursets varighed

Kurset i kropssprog og non-verbal kommunikation kan med fordel gennemføres som eksternat over 1 dag med max. 20 deltagere.